duminică, 15 ianuarie 2012


24 I A N U A R I E

Piața Victoriei, miting urmat de marș asupra
Televiziunii Antiromâne și Antinaționale
– În atenția tuturor participanților din partea Societății civile

Doamnelor și domnilor, membri ai Consiliului Național al Societații Civile,
Ceea ce se întampla în aceste zile, în Capitala și în toată țara și, sperăm să continue pânăn în 23 ianuarie, se numeste “Pregatirea de artilerie”. Noi, semnatarii Programului de acțiune numit Platforma Civică,am anunțat înca din 7 octombrie, la mitingul organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Muncii Decente, că sporirea nejustificată,ca numar șicuantum a taxelor și
impozitelor, creșterea la fel de nejustificată a prețurilor, scaderea dramatică a veniturilor, cresterea nesimțită a sumelor datorate la intreținere, pe fondul lipsei de bani după sărbătorile de iarna, restrangerea accesului la medicamente și actul medical pentru majoritatea românilor, vor scoate lumea în strada în ianuarie 2012, momentul culminant fiind atins dupa 20 ianuarie. Ca atare, SCMD a anunțat înca din 7 octombrie, că își asumă, în cadrul șipentru toți membrii Consiliului Național al Societății Civile, format astăzi,deocamdată, din 103 sindicate(independente sau organizate în federații)și ONG-uri (fundații, asociații, uniuni) organizarea manifestărilor de protest din 24 ianuarie.
Încercând dezamorsarea evenimentului, prin devansare și provocari menite să-i permită înasprirea legislației, cel autoales președinteal Romaniei a hotărât să des chidă, la cacealma, o partidă de poker cu națiunea. Antrenat de o echipa specializatăîn diversiune, evident străină,cu ani în urma, a recurs la teoria “supapelor”, lazaroii lui chemand lumea dezorganizat,pe grupuri mici, în devans, prin utilizarea Internetului, să-și exprime nemultumirea, dar … a pierdut! Reluarea în mic a scenariului Decembrie 1989 a eșuat, pentru că Raed Arafat nu este Laszlo Tokes ci un profesionist și un umanist autentic, de mult bun simț, iar în stradă s-a manifestat și continuă să se manifeste disperarea unei întregi națiuni și ura în cea mai pură stare. O ură îndreptată nu împotriva unei persoane sau a unui grup de personae, ci, instinctiv, împotriva unui REGIM CORUPT ȘI ANTINAȚIONAL care trebuie să dispară ! Ziua aleasă a fost, ca de obicei, o zi cu semnificații – 13 ianuarie, așadar o zi a ghinionului. Ghinion pentru ei ,nu pentru noi !
Înca din 13 ianuarie, televiziunea antinațională, prin TVR Info, a anunțat că la toate manifestările,în toate orașele, participă membri ai SCMD. Sigur că participă, dar nu organizat și ca urmare a unui plan, ci individual, ca cetațeni ai României, mai disperați poate decât toți ceilalți, pentru că, încălcându-se“Principiul speranței legitime”, au fost îndemnați să se îndatoreze la banci, pe motiv că au stabilitate financiară iar astăzi veniturile lor au fost făcute țăndari. Dar noi avem educație militară, știm cum se organizează și se duce o bătălie, drept care, îmbrățișând propunerea venita de la Filiala 1 Craiova a SCMD, solicităm pe această cale, tuturor filialelor SCMD din țară,dar și tuturor sindicatelor și ONG-urilor componente ale Consiliului Național al Societații Civile, să ceară rapid primăriilor aprobări pentru mitinguri și pichetări, pentru zilele urmatoare, până la 23 ianuarie inclusiv.
Noi, Consiliul Național al Societații Civile, avem un program concret, cu obiective concrete. Acesta se află la tradus și va fi transmis lumii in limba engleza. Varianta în limba română o gasiți pe pagina de Internet a SCMD. In plus, luni, 16 ianuarie, delegații sindicatelor și ONG-urilor componente ale CNSC, se vor pune de acord asupra preambulului (expunerii de motive) care va insoți acest program ce urmează a fi depus oficial la Cotroceni, Guvern și TVR pe data de 24 ianuarie. Preambulul nu va conținenumeroasele încălcări de catre Putere (președinte,Guvern, majoritatea parlamentară)ale Constituției României și legislației europene, ci, în primul rând, soluțiile vizând schimbarea rapidă a unui regim putred și corupt:
1. Demisia președintelui României;
2. Organizarea de alegeri anticipate SEPARATE, dupa cum urmeaza:
- Alegeri locale pe data de 1 mai(zi liberă);
- Alegeri generale pe data de 1 septembrie (sambata)
- Alegeri prezidentiale pe data de 2 decembrie (duminica).
Sau, dacă unora le plac atat de mult comasarile, alegerile generale și prezidențiale, să se desfasoare concomitent pe data de 1 septembrie 2012, astfel încat noua sesiune parlamentară din toamnă să ne gasească cu un nou paralament și un nou președinte.
3. Interzicerea votului electronic,prin corespondență, a urnelor mobile și a votului în altă localitate. Votează cine este prezent în localitatea de resedință și atât. Îi vom ruga respectuos pe românii aflați la muncă sau stabiliți în afara granițelor să renunțe la acest drept, pentru că prin manipularea voturilor lor, rezultatul ticălos nu-i va lovi pe ei, ci pe noi, cei aflați în țară, adică pe copiii și pe parinții lor.
4. Asumarea de către clasa politică a celor 12 puncte ale programului numit Platforma Civică, drept expresie a voinței naționale.In ceea ce privește participanții la manifestările din 24 ianuarie, îi vom ruga în mod deosebit pe reprezentanții marilor “armate” din cadrul CNSC, care au venit alături de armata rezerviștilor – ne referim la ceferiști, mineri și revoluționari – ca delegații lor să participe grupat, să fie vigilenți, săidentifice rapid provocatorii regimului, spre neutralizarea și predarea acestora forțelor de ordine.
Scopul nostru nu este să organizăm un “caft” cu polițiștii și jandarmii, cu alte cuvinte cu viitorii nostri membri de sindicat. Reamintim tuturor ca 10.500 de lucratori din MAI au fost disponibilizați, într-o bataie de joc de nedescris, în 2011. Drept urmare, cei care ne-au pazit, în tot cursul anului 2011, sunt astazi dincoace de “gard”, în randul nostru. In 2012, alți 10.500 de lucratori din MAI vor fi dați afară. Prin urmare, cei ce ne vor pazi pe 24 ianuarie, sunt viitorii nostri membri.Scopul nostru este să dărâmăm un regim ticălos și să-l aducem în fața justiției, individual, pe cei vinovați de genocide și subminarea statului, pentru a plăti macar (din buzunarul propriu) daune morale și despăgubiri victimelor.
Doamnelor și domnilor,
Indiferent de condițiile meteo, mitingul va avea loc. De asemenea, marșul pe distantă scurtă, de la Piața Victoriei către str. Pangratti, deoarece, se știe, “cu televizorul s-a mintit poporul!” și se minte în continuare. Nu mai putem accepta revoluții “spontane”, “emanați” și datul cu părerea în continuare despre starea națiunii de către unele figurine eternizate în susținerea propagandei regimului pe care îl urâm cu toții. Întrucât noi plătim Televiziunea Română, îi vom obliga pe cominterniștii de acolo să difuzeze documentul numit “Voința societății civile românești”, format din expunerea de motive (preambul) și “Platforma Civică”.

Doamne-ajută!

PREȘEDINTELE
SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU