vineri, 2 septembrie 2011

PÂNĂ LA CAPĂT ! (REPLICĂ LA UN PUNCT DE VEDERE); SCMD ESTE SINGURA FORȚĂ DEMOCRATICĂ AL CĂRUI OBIECTIV STRATEGIC PRIMORDIAL ESTE MOTIVAREA LUPTEI PENTRU INTERESUL NAȚIONAL, A CULTIVĂRII ȘI RESPECTĂRII ADEVARATELOR VALORI UMANE, A DEMOCRAȚIEI REALE.
După evenimentele tragice din decembrie 1989, în timp ce mafioții împarțeau avuția națională, urmașii lor și cei de azi, NOI militarii, fara a ști nimic despre asocierea lor în clanuri, eram consemnați în cazarmi, să le asiguram paza ! Proiectam aplicații, aveam insomnii și purtam rușinea și povara, transformarii actului democratic, intr-unul barbar ! Urât ! Halucinant ! Cel ce a fost crescut, educat și promovat de Ceașescu, ia oferit acestuia o moarte bestială și s-a instalat ''democratic'' la Cotroceni .
Să mă contrazică cineva !...
Tot atunci, celebrul Iorgovan, plamadea o Constituție care să absolve de raspundere pe toți aventurierii politici de mai tarziu dar și pe cei instalați imediat fără nici o legitimare, la conducerea țării . Observăm ca Iliescu nu are nici regrete și nici mustrari de constiință, scrie cărți, dă autografe, interviuri -EL este autorul inființării unui serviciu (S P P )pe cât de inutil, pe atât de pagubos democrației și bugetului. Cui face protecția acest serviciu grotesc și pentru ce ? Tot EL este autorul Certificatelor de Revoluționar; Unde ați mai auzit de așa ceva ? In ce țara ? Și conform căror reguli ? Și dacă tot îi ziceți Revoluția Româna, de ce n-ați dat domnule certificate tuturor romanilor ? Care este rezultatul acestei revoluții azi ?
Și tot atunci, în decembrie 1989, încalcand prevederile juramantului militar -urmare a ordinelor ilegale date de neprofesioniștii M.Ap.N, am inclinat drapelul de luptă în fața derbedeilor civili, neaveniților și bețivanilor. Mi-amintesc cum strigau plini de ei și chipurile, radiind de izbandă, <> , aveau tot interesul... Astazi suntem ținta atacurilor, umilințelor și dezonoarei acestor neaveniți ! Niciodată istoria României nu a consemnat un dezmaț politic mai nerușinat ca acesta, dupa 1989 ; Niciodată un Parlament al României, nu a consemnat o rușine și o injosire mai mari ca în ziua de azi, cand, în componența lui, sunt agramați, hoți și hoațe, afaceriști, traseiști, ilegitimi, iresponsabili și tupeiști care au transformat România, în haos și deznadejde legând-o cu lanțurile dezbinării sociale, SĂRĂCIEI la talpa , OPULENȚEI la varf (ex.-Gigi Becali, Cristi Borcea, Videanu, Patriciu, Udrea, Cocoș, Pinalti, Falcă, Băsescu, Mondialu - OBSERVAȚI ce NUME au , ce RĂDĂCINI adanci românești au, maneliștii, fotbaliștii, etc.,etc.,) aceștia și mulți alții, mediatizați în loc să fie închiși, spun că EI fac legea în România. Cu ce se ocupau și cine erau ei și familiile lor înainte de 1989 ?
TREZESTE-TE NATIUNE !
LA PIATRA NEAMT, un partid politic, solicită înfiintarea Gărzilor Patriotice ! Poate Unități de Rezistență Națională (U R N )!
Niciodată grădina civilizației și democrației în România, nu a fost mai murdară ca acum ! Este nevoie urgentă de curațenie. Să strangem semnăturile mai întai pentru revizuirea Constituției României, unul din amendamente să fie pedeapsa maxima pentru Judecătorii care încalcă jurământul și dă soluții în contradictoriu cu prevederile legislației internaționale și teoriei de drept .


HONOR ET PATRIA, VAE VICTIS !
Presedintele Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Pitesti ,
Col.(r) Victor Popescu