vineri, 27 mai 2011

A P E L

CATRE TOTI MEMBRII SCMD–FILIALEI 1 SECTOR 2

1. Biroul Operativ al Filialei iți solicită să participi la acțiunile planificate de SCMD astfel:
-La Monumentul Genistilor Militari–Piața LEUL;

LUNI 30 mai a.c. - Orele 11.00 – 13.00
– miting de protest organizat de SCMD la care participă toate filialele din Bucuresti și jud. Ilfov;

MARTI 31 mai a.c. – Orele 08.30- 10.00
– miting de protest organizat de SCMD la care participă toate filialele din Bucuresti și jud. Ilfov;

- Incepand cu orele 11.00
Adunare comemorativă cu ocazia Zilei Geniștilor și depunerea de corone de flori, participă membrii SCMD filialele din Bucurști și Ilfov precum și membrii Asociației Ofițerilor de Geniu în Rezervă și Retragere “ Constantin Hârjeu “

2.Participarea se va efectua cu toate materialele primite prin filială ( stegulete, fluiere,vuvuzele, bannere, veste, sepci, etc. sau materiale concepute si realizate de membrii SCMD )
3. Scopul principal al acțiunilor îl constitue prezentarea protestului SCMD față de “eforturile” actualei puteri în frunte cu președintele Băsescu, de a trece prin Parlament, săptămana viitoare, ca LEGE, renumita OUG 1/2011, ordonanță rămasă fără obiect prin hotararile instanțelor de judecată din Alexandria, Giurgiu, Constanța, Targoviște, Slatina, Zalău,etc.
Deasemenea, prin aceste acțiuni, SCMD iși propune să atragă atenția Președintelui Băsescu, încă odată, că promulgand o lege fară obiect va ajunge de rasul țării și nu știm a câta oară de rasul Europei.
4. Este necesar ca fiecare dintre noi să inteleagă că fără prezența noastră activă la aceste acțiuni, vom face ca societatea civilă să perceapă negativ acțiunile SCMD și să nu înțeleagă efortul pe care îl face SCMD, prin membrii săi,pentru reinstaurarea statului de drept.
5. Este necesar ca acest mesaj, odată ce ați intrat în posesia lui să îl transmiteți tuturor membrilor și simpatizanților SCMD, prin toate mijloacele pe care le aveți la îndemână.

BIROUL OPERATIV – filiala 1 sector 2