vineri, 11 martie 2011

ATITUDINEA PUTERII !

Puterea si-a luat masuri. Caz unic in Europa si in lume, Camera Deputatilor si Senatul Romaniei, lucreaza in saptamana 14-20 martie ac., O SINGURA ZI, miercuri, 15.03.2011. Cu alte cuvinte, alesii nostri, pe banii nostri ( ca tot ii emotioneaza pe unii numai si numai problema banilor) si-au lut liber de joi, 10 martie la pranz pana miercuri 16 martie, dimineata. Motivul ? Cica ar fi ziua maghiarilor de pretutindeni, pe 15 martie, deci parlamentul ungar de la Bucuresti si-a luat liber!..
Miercuri, 16 martie, dimineata, Senatul si Camera Deputatilor, in conditiile interzicerii participarii cetatenilor la dezbateri, vor dezbate separat OUG nr.1/2011 si Codul Muncii, iar dupamiaza, de la ora 15.oo, se va dezbate in plen motiunea de cenzura. Dupa care alesii vor spala iarasi putina, ca sa nu-i tragem de urechi, joi si vineri (17si18 martie) nu se stie pentru ce motiv, probabil pentruca ar fi ziua Bangladesului.
In aceasta situatie, Comitetul Director al SCMD, pentru a spori presiunile, va roaga sa extindeti in teritoriu actiuniile asupra alesilor si in zilele de luni si marti, in timp ce la Bucuresti vom PICHETA intrarea la Camera Deputatilor dinspre Parcul IZVOR.
De ce ?
Asa cum luptatorii OMON si SPETZNATZ au facut recunoastere la obiective si antrenament, incepand din luna iunie, pentru decembrie 1989, asa facem si noi incepand din 14 pentru ziua de 16 martie.
Dorim sa dezmortim gloatele Capitalei, inclusiv pe membrii filialelor noastre din Bucuresti, sa-si regaseasca, cu ajutorul SCMD, constiinta de popor, ca sa stie pentru ce se vor bate pe 16 martie.
Dorim sa-i inspaimantam pe deputati si senatori ca sa voteze in functie de constiinte si nu de ordine, pe 16 martie. Sa stie cine ii asteapta si de ce, la Parlament pe 16 martie dimineata. Miercuri, 16 martie, vom incepe actiunea la ora o9.oo, ca sa uram bun venit parlamentarilor, pentruca avem aprobare pentru itervalul o9.oo-19.oo. La ora 13.oo ni se vor alatura toate centralele sindicale, pe care le vom sprijini in actiunile din jurul Parlamentului.
Rugamintea este ca si in teritoriu sa fie sprijinite in continuare, pana la sfarsitul lunii toate actiunile sindicale.
PENTRU CE NE BATEM:
Pentru ca nu admitem sa ni se fure doua categorii de proprietate: 1. gradul militar si 2. pensia.
HG735/2010 am anulat-o noi, nu ei, dar a fost strecurata prin OUG nr. 1/2011, intr-o lege inoperanta, Legea nr.119/2010, iar consecintele ,,recalcularilor ilegale " din perioada 28 septembrie 2010 - o7 ianuarie 2011 - deciziile de pensie, sunt considerate valabile si suspuse revizuirii pana in 15.03.2011
Ne batem pentru a ramane militari, pentru onoarea si demnitatea noastra, pentru drepturile noastre, dar si pentru onoarea si drepturile colegilor nostri din armata, interne, sri, spp, sts, etc, disponibilizati sau trecuti in rezerva la 55 de ani, zilele acestea, practic fara compensatii si fara drept de pensie pana la 65 de ani, deoarece nu exista nici casele sectoriale anuntate, nici comisiile de contestatii, nici normele de aplicare a Legii nr. 263/2010.
Ne batem pentru drepturile militarilor profesionisti, aruncati din nou in strada, la 45 de ani, fara a putea beneficia de pensie anticipata.
Ne batem pentru dreptul nostru legitim la munca, adica pentru abrogarea capitolelor care ne privesc din Legile nr.329/2009 si 263/2010, precum si pentru respingerea codului SCLAVAGIST al muncii.
Ne batem pentru dreptul la asistenta medicala gratuita, adica pentru respectarea contractului incheiat cu noi, a principiilor sperantei legitime, coerentei legislative si neretroactivitatii legii si pentru perceperea CAS-ului civililor doar in conditiile prevazute de art. 76(al. 1 si 2) din defuncta Lege nr. 19/2000 si OUG nr.147/2002.
Ne batem pentru pastrarea unitatii statale a Romaniei, adica pentru abrogarea (conform Constitutiei) a Legii nr.1/2011 a invatamantului si pentru respingerea antieuropenei si criminalei legi a Statutului minoritatilor.
Ne batem preventiv pentru a stopa promovarea proiectului stalinist-kominternist al comunistului Basescu de ,,Lege privind pensiile unor responsabili ai regimului comunist implicati in acte de represiune pe motive politice" care prevede, dupa transformarea noastra in civili si ,,revizuirea",adica nationalizarea proprietatii noastre castigate, numita pensie, diminuarea cu inca 15% din ceea ce ramane, pentru anii cand ne-am servit patria ca militari in perioada 23 august 1944 - 22 decembrie 1989.
Cu alte cuvinte, ne batem pentru ca noi si copii nostri sa nu repetam soarta inaintasilor nostri distrusi pentru ca erau PATRIOTI, de catre comunistii rosii, asa cum pe noi vor sa ne distruga comunistii portocalii, cu eternul sprijin al fascistilor(horthystilor) de ieri si de astazi. Speram ca pe data de 16 martie, Guvernul de slugi ale marilor asasini economici internationali sa cada, antrenand in aceassta cadere intreaga putere portocalie - rosie - alba - verde si toate legile genocidului si subminarii economiei nationale, implementate de acesta.

Aceasta fiid lupta, ii rugam pe mancatorii de ce nu trebuie, din ordin, placere sau prostie, care, raportandu-i pe toti la propria micime, lasitate si ticalosie, agita falsa problema a unor pretinse nereguli comise de catre conducerile filialelor sau conducerea centrala a SCMD, sa se abtina in aceasta perioada de la sportul favorit, altfel vom incalca statutul, le vom da banii de cotizatie inapoi, sa-si cumpere cu ei favorurile , decoratiile si tinichelele in rezerva de la fruntasul ONTANU sau de la slugile din fruntea ONG-urilor militare care se ,,delimiteaza" de actiunile SCMD.
HONOR et PATRIA ! VAE VICTIS !

Presedintele SCMD
Col.(r)dr. Mircea DOGARU