marți, 24 iulie 2012   VOTAȚI                DA        la referendum !

În atenția tuturor membrilor SCMD-Filiala 1 Sector 2 !

Fiți pregătiți pentru ziua de joi 26,orele 16,30 când trebuie să fim cât mai mulți în Piața Victoriei. Asta dacă doriți să rămâneți cu ceea ce primiți lunar. Dacă vreți ca băsescu să revină la Cotroceni și din toamnă să aveți înjumătățite veniturile ? RĂMÂNEȚI acasă și veți vedea și simții consecințele în buzunare!

Duminică 29,nu uitați ! Aveți datoria morală să convingeți un număr cât mai mare de cetățeni care să se prezinte la vot și să voteze  DA !


      HONOR    et  PATRIA !      VAE  VICTIS !
              
COMUNICAT DE PRESA

Subiect: Actiune de sprijinire a Referendumului pentru demiterea presedintelui Romaniei

Va informam prin prezenta ca Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) organizeaza joi, 26.07.2012, intre orele 17.00 – 19.00, o actiune de pichetare la Piata Victoriei, in scopul sustinerii procedurii constitutionale de demitere din functia prezidentiala a dictatorului Traian Basescu.

La aceasta au fost invitati sa participe membrii disponibili ai SCMD din Bucuresti si delegati ai partenerilor din Consiliul National al Societatii Civile (CNSC)  si din Piata Universitatii.

Participantii vor cere restaurarea statului de drept, imposibila in conditiile ramanerii la putere a lui Traian Basescu si a camarilei sale, in egala masura vinovata de genocid si de subminarea economiei nationale.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

duminică, 22 iulie 2012


DIVERSIUNEA băsesciană: Bau-baul european
Am urmărit chiar cu mare atenţie mitingul pedelist probăsescian de sâmbătă, de la Iaşi. A fost departe, foarte departe de ceea ce scontaseră organizatorii. Pe platou, mult mai puţini oameni decât se anunţaseră şi, mai ales, decât au fost număraţi în stil Roberata Anastase de către strategul Blaga şi ajutoarele sale. Unii, aduşi tocmai de pe la Constanţa ("judeţ învecinat"?), cu autobuzul, să facă figuraţie, drept cost al unei excursii la mânăstiri. O stare de apatie, în pofida eforturilor celor de pe scenă de a înviora atmosfera. În schimb, pe scenă, o surescitare isteroidă, discursuri şi zbierete scăpate de sub control, un vălmăşag de vorbe şi o penibilă lipsă de idei a cuvântătorilor, în cap cu împricinatul Traian Băsescu. De la care m-aş fi aşteptat - totuşi, mai e doar o săptămână până la referendum - să răspundă cât de cât la acuzele ce au determinat suspendarea sa.

N-a fost în stare, nici el, nici trompetele sale, să abordeze chestiuni concrete. Barem să încerce să convingă că politica lui economică şi socială, pe care a impus-o abuziv Guvernului de cârpă condus de Boc, a fost înţeleaptă, că măsurile de cruntă sărăcire a populaţiei au fost justificate, că nu s-a manifestat ca un autocrat atunci când, fără să consulte Parlamentul sau Cabinetul, a angajat în numele statului datorii de zeci de miliarde de euro, bani care nu se ştie pe ce s-au dus. Că nu se face vinovat că a girat sau cel puţin tolerat un sistem mafiot şi clientelar, un regim care-i poartă numele şi ai cărui demnitari au fost angrenaţi în afaceri oneroase şi în prăduirea Bugetului şi chiar a fondurilor europene, în fraude de miliarde şi miliarde de euro. Care acum ies la iveală. Nu, nimic din aceste aşteptări n-au avut răspuns şi nici nu puteau să aibă.

Şi Băsescu, şi ciracii lui au pedalat pe aceleaşi teme ridicole şi diversioniste. Democraţia e în primejdie. Lovitură de stat. Interesul naţional cere ca el, salvatorul naţiei, să se întoarcă la Cotroceni. Guvernul Ponta - abia instalat şi care deja a lansat importante măsuri sociale (salariile şi pensiile) sau economice (TVA la încasarea facturilor), în pofida permanentei hărţuieli din partea lui Băsescu şi a PDL - a confiscat ţara.

Cea mai mizerabilă diversiune, însă, insidios trimisă de Băsescu şi de mărunţeii lui în urechile, puţine, care-i mai ascultă a fost aceea care, explicit sau insinuant, susţinea că, dacă Băsescu va fi demis, atunci România va fi scoasă din Europa, din Uniunea Europeană. Că sutele şi sutele de mii de români aflaţi la muncă în UE vor fi trimişi acasă. Că nu vom mai putea călători fără vize în Occident. Cât de ordinar poate să mintă cineva, cât de disperat să fie, dacă se agaţă, pentru a-şi păstra scaunul (dar şi imunitatea judiciară) de asemenea aberaţii în care nu pot crede nici nebunii de la Socola, că tot e aproape de Iaşi?! Nu trebuie să ne mire însă, dispreţuirea propriului popor, face parte din "inteligenţa" Suspendatului, care a s-a crezut jupân pe viaţă peste 22 de milioane de tâmpiţi. S-a înşelat. Românii nu sunt tâmpiţi, au fost însă mult prea răbdători, iar la 29 iulie îşi pot repara greşeala. Pentru ei, pentru copiii şi viitorul lor.

POST+SCRIPTUM. Fie-mi iertată curiozitatea: unde sunt Elena Udrea, perfecta absorbantă de fonduri, performanta Anca Boagiu, imuabila Roberta, infailibilul Videanu, Falcă, finul mult iubit, Flutur, chiar Boc, unde-i toată cohorta pe care Băsescu a propulsat-o şi a menţinut-o la putere, cu efect dezastruos pentru ţară, pentru populaţie? S-au lepădat ei de Băsescu, sau Băsescu de ei ?Sursa:www.jurnalul.ro. 22 iulie 2012

Băsescu şi conspiraţia STS
Cu fiecare zi ce trece consemnăm noi şi surprinzătoare fapte ce arată că regimul Băsescu s-a bazat pe orice, dar nu şi pe regulile unui stat de drept şi pe instituţiile lui, pe care, prin cele mai rudimentare mijloace, le-a subjugat şi adus în starea de vasalitate. Din această perspectivă, ultimul şi cel mai grăitor exemplu este cel al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, instituţie militarizată ce are un statut clar definit prin lege, care trebuie respectată la cea mai mică rigoare, întrucât el coordonează activitatea în domeniul telecomunicaţiilor speciale pentru autorităţile publice din ţară, din acest punct de vedere făcând parte din sistemul naţional de apărare. Cel puţin pe hârtie, el este în slujba instituţiilor fundamentale ale statului: Parlamentul, Administraţia Prezidenţială, Guvernul, instituţiile ce-şi desfăşoară activitatea în domeniul apărării, siguranţei naţionale şi ordinii publice etc. Detaliile de mai sus le-am amintit tocmai spre a evidenţia rolul şi locul acestui serviciu, a cărui activitate este organizată şi coordonată de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, el fiind controlat de Parlament. Din această perspectivă, din nou pe hârtie, lucrurile stau foarte bine, în realitate ele fiind radical diferite. Faptul îl demonstrează dependenţa totală a serviciului de Băsescu, cel în slujba căruia a fost pus şi supus chiar şi după ce acesta a fost suspendat din postul de preşedinte al ţării, majoritatea covârşitoare a atribuţiilor prezidenţiale fiind atribuite de legea supremă a statului - Constituţia - unui preşedinte interimar. Asta în timp ce preşedintele suspendat are drepturi minime - pază şi protecţie, reşedinţa de protocol. În rest, drepturile şi obligaţiile unui cetăţean simplu. Până când vine vorba de Traian Băsescu, căruia STS i-a montat o linie telefonică secretizată la sediul de campanie pentru referendum şi, desigur, nu i-a tăiat-o pe cea de la reşedinţa de protocol. Asta pentru că „aşa vrea” muşchii gen. Marcel Opriş, care interpretează în stil personal legea privind STS, sau, mai exact, acţionează ca un sclav faţă de stăpânul ce l-a adus de pe drumuri şi i-a atribuit mereu grade militare, desigur ca răsplată pentru SERVICIILE SPECIALE PERSONALE ADUSE.
A fost nevoie de o bâlbă, sau, mai curând, de o scurgere deliberată de informaţii pentru ca tot românul să afle „secretul lui Polichinelle”, şi anume că STS este total aservit personal lui Băsescu chiar şi când acesta e suspendat. Oameni bine introduşi în sistem susţin că, de fapt, chiar în STS, această situaţie nu este acceptată, ţinând seama că este vorba de o instituţie militarizată, iar iminenta cădere a lui Băsescu ar duce, cum este firesc, la descoperirea nelegiuirilor făcute de conducerea STS şi la măsurile de rigoare, care implică Parchetul Militar. Aroganţa cu care preşedintele suspendat discută orice, întrucât are acest „spate”, nu putea să nu-l trădeze până la urmă. Desigur, mulţi s-au întrebat ce vrea el să spună când, adresându-se lui Antonescu, i-a zis să apese tasta 3 de la un telefon negru cu 12 butoane, moment când va afla că, la orice oră din zi şi din noapte, îi răspunde „cel mai informat om din ţară” şi care îi va declara că vinovaţi pentru greaua situaţie din România sunt el şi Ponta. Cine, cine era oare? Două zile mai târziu, acelaşi preşedinte suspendat spunea că, dacă preşedintele interimar al ţării „apasă tasta 3, s-ar putea să-i răspund chiar eu”. Se risipea astfel misterul ciudatei afirmaţii din ajun şi se înceţoşa teribil modul în care el se află mereu lângă tasta 3. Până când un confrate de la „Ziua Veche” a reuşit să afle că STS-ul comandat de gen. Opriş are grijă specială de preşedintele suspendat şi-i asigură în continuare acces nelimitat la toate secretele ţării. Imediat am descifrat ce a vrut să spună Băsescu în 2009, în chiar seara alegerilor prezidenţiale, prin acele vorbe „V-am ciuruit!” decupate din filmul lui Sergiu Nicolaescu. Da, ne CIURUISE datorită STS, prin mijlocirea căruia, minut cu minut, el şi stafful său de campanie urmăriseră evoluţia scrutinului, datele prezenţei la urne, sondajele de opinie etc. şi dăduseră instrucţiuni unor slujitori zeloşi, dar ascunşi. Tot el NE CIURUISE în 2007, la precedenta suspendare, când, de asemenea, a beneficiat de STS, al cărui şef spunea, potrivit preşedintelui interimar Antonescu, că legea prevede ca de instalaţii secretizate să beneficieze preşedintele ţării, gen. Opriş nefăcând în mod deliberat nicio distincţie între un preşedinte suspendat şi un preşedinte în funcţie! Una din două: ori ne crede proşti, ori chiar suntem! Faptul se consemnează în contextul în care Băsescu declara adulatorilor săi de la o televiziune că biroul său de la Cotroceni a fost sigilat, iar în el se află dosare secrete, la care preşedintele interimar nu are acces. Pe ce se baza când a făcut un asemenea lucru? E limpede ca lumina zilei - pe conspiraţia STS, de care preşedintele interimar Antonescu a luat act, dar pe care îşi permite s-o trateze cu blândeţe, deşi ştie bine că la ilegalitate nu se răspunde cu o altă ilegalitate.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/basescu-si-conspiratia-sts-188942/

vineri, 20 iulie 2012


   VOTAȚI                DA        la referendum !

În atenția tuturor membrilor SCMD-Filiala 1 Sector 2 !

Fiți pregătiți pentru ziua de joi 26, când trebuie să fim cât mai mulți în Piața Victoriei. Asta dacă doriți să rămâneți cu ceea ce primiți lunar. Dacă vreți ca băsescu să revină la Cotroceni și din toamnă să aveți înjumătățite veniturile ? RĂMÂNEȚI acasă și veți vedea și simții consecințele în buzunare!

Duminică 29,nu uitați ! Aveți datoria morală să convingeți un număr cât mai mare de cetățeni care să se prezinte la vot și să voteze  DA !      HONOR    et  PATRIA !      VAE  VICTIS !

Romani, vă lăsați iarași mințiți sau il trimiteți la pușcarie pe Băsescu?


20.07.2012
Subiect: Proiectul de Lege a pensiilor militare de statDoamnelor si domnilor colegi,Nu va mai lasati prostiti de propaganda de doi bani a sustinatorilor lui Basescu pe aceasta tema si mergeti la referendum.

    Pensiile marite (nu ne intereseaza cum si de ce) prin revizuire, nu scad, deoarece noul proiect prevede ca din doua cuantumuri ramane cel favorabil persoanei. De asemenea, prevede dreptul la optiune al cetateanului. Daca vrea sa ramana pe cuantumul actual stabilit prin Legea 263, asa va ramane. Daca vrea sa treaca pe pensie militara de stat, va solicita acest lucru. Dar, ii avertizam pe toti ca pensia militara de stat presupune statut de militar in rezerva, cu toate drepturile, statul fiind obligat sa plateasca pensia, indiferent de situatie. In schimb, statutul de beneficiar pe Legea 263 inseamna ca individul primeste un ajutor social lunar de la stat asimilat pensiei civile, calculata pe puncte. Si aici, exista doua primejdii:

    Ca statul sa declare ca nu mai are bani si sa nu mai plateasca ajutoarele sociale

    Ca punctul de pensie, care a fost 738 lei in 2010, si a scazut la 732 lei in 2011, sa fie 400 lei la anul. Si atunci, respectivele cuantumuri de care se bucura unii astazi, vor scadea la jumatate.

    SCMD si nu altcineva a reusit sa stopeze recalcularea care prevedea scaderea tuturor pensiilor cu 18-69%. SCMD si nu altcineva a proclamat in ianuarie anul trecut, in conditiile trecerii de la ilegala recalculare la si mai ilegala revizuire (ce presupun aplicarea retroactiva a legii), ca pensiile ce vor creste prin revizuire sa ramana crescute. Pentru ca este vorba de principii de drept privind dreptul patrimonial si bunul legal dobandit.

    Doar cuantumurile scazute (peste 50%) vor reveni, provizoriu, la situatia din 2010.

     Prin noua lege a pensiilor militare de stat se va redobandi statutul de militar in rezerva, cu toate drepturile, iar cuantumul va fi aliniat la situatia din statele membre NATO.

     Cei care se tem, sa-si aduca aminte ca in vechile legi exista prevederea corelarii pensiilor cu cresterile salariale la activi. Drept urmare, daca ne lasau dracului in pace, cu legile noastre, nimeni nu mai avea astazi cuantumul din 2010 ci mult mai mare, datorita celor trei cresteri salariale la activi, care au avut loc intre timp. In noul proiect de lege, aceasta prevedere este reintrodusa.

    Proiectul de lege are in vedere drepturile pe care le-au avut si le-au pierdut toti militarii in rezerva, la data la care au iesit in rezerva precum si acordarea acestor drepturi si celor care au trecut in rezerva dupa 1 ian. 2011.

    Independent de discutiile pe proiectul de lege la nivel USL si Guvern, vom continua discutiile pe toate obiectivele noastre, cuprinse in lista de obiective a societatii civile adoptate de USL.

    Atragem atentia ca acordul dat de USL este nu numai pe obiectivele SCMD si ale altor asociatii militare aliate ci pe obiectivele a 53 de entitati sindicale si ONG-uri care apartin: profesorilor, pensionarilor civili, personalului din justitie, sanatate, agricultura, minerilor, revolutionarilor, functionarilor publici, etc. adica tuturor domeniilor socio-profesionale. SCMD si-a facut datoria fata de natiune si ceea ce este pe cale sa obtina, pentru ca nu a obtinut pana acum decat angajamente in scris, nu este numai pentru sine, cum urla jigodiile de la doua posturi de televiziune si de la 3 ziare de-ale Basescului CI PENTRU TOATA LUMEA. Astfel incat ne simtim indreptatiti sa transmitem prostilor care se lasa manipulati, intai sa se informeze si apoi sa raga, deoarece, dand in militari si politisti, risca sa piarda toate drepturile pentru care acestia se lupta sa le fie asigurate si lor, desi nu merita!...Cu indignare,

Col. (r) dr. Mircea DOGARUP.S.: Nu am luat in calcul in aceasta prezentare situatiile penale cand Oprea, Blaga apoi Igas au acordat acolitilor lor de partid nu numai grade din burta ci si rasplati camuflate in pensii de sute de milioane pana la aproape un milliard. Aici isi va spune cuvantul justitia, inclusiv pentru complicitate.                   HONOR etPATRIA !VAE  VICTIS !

marți, 10 iulie 2012

CHEMARE !

                            MITING ANTIBĂSESCU


        Toți membrii Filialei 1 Sectorul 2 ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate sunt solicitați să participe,  SÂMBĂTĂ 14 IULIE a.c., începând cu ora 10.oo a.m., alături de toți aliații din cadrul Consiliului Național al Societații Civile, având asupra lor însemnele specifice și materialele de propagandă.

                                        Locul de desfășurare Piața VICTORIEI.

       Îndemnand cetățenii României să voteze ANTIBASESCU la REFERENDUM, îi îndemnăm să voteze pentru statul de drept, împotriva minciunii, hoției, ticaloșiei și trădării.

                                                           JOS BASESCU !         HONOR   et    PATRIA !      VAE VICTIS !