vineri, 29 iulie 2011

ALERTA MAXIMA
Poveste de la Urziceni
despre suspendarea parțială a plății pensiilor militare

A fost odata ca niciodata un membru al SCMD, Filiala 1 Urziceni, cpt.cdor. O.Gh.E. caruia, propagandistic, in urma multiplelor recalculari, revizuiri, i-a venit hartie, cum ca i-a crescut pensia, chestie pe care a aflat-o si fosta sotie care, luindu-se dupa gargara slugilor lui Oprea, l-a dat in judecata pentru marirea pensiei alimentare. Dar…..surpriza! Tribunalul, care nu se ia dupa prostiile publicate pe site-ul MApN, a cerut oficial Directiei Financiar Contabile a MApN veniturile paratului iar aceasta i-a raspuns ca veniturile sunt plafonate, cu data de 01.08.2011, la 2.931 lei in brut (adica 4 puncte de pensie in cap), asadar dl cpt.cdor. O.Gh.E. care a luat ultima pensie in 15 iulie, 3.358 lei, va lua, cu incepere de la 15.08.2011, 2.529 lei. Mai trista ni se pare soarta d-lui Col. I.A. , deasemenea membru al SCMD Filiala 1 Urziceni si el “beneficiar” sau “asistat” al statului care in iulie 2011, in urma deciziei de recalculare, avea o pensie de 3.072 lei. Domnia sa, in imprejurari asemanatoare, legate de legile financiare, a fost avertizat in scris ca va lua o pensie de 2.484 lei lunar din care i se vor extrage treptat sume pana la acoperirea a 16.674 lei, “reprezentand drepturi de pensie incasate necuvenit”.
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea-asa!
Povestea urziceana ni s-a parut atat de nostima, incat ne-am interesat pe la prieteni, intrucat noi stiam ca zisa plafonare ne va lovi la sfarsitul anului, nu in luna august. Am aflat ca dl Prezident i-a explicat in termeni specifici dlui Oprea ca i se-n paispe si de el si de noi, ca nu mai are greturi cu militarii si ca treaba este batuta in cuie.
In aceasta situatie am solicitat documentele celor doua cazuri; daca lucrurile se vor adeveri, vom fi in masura sa tragem urmatoarele concluzii:
1. In calitatea noastra de si regulati si cu banii luati, dl. Oprea nu va mai avea tupeul sa dea drumul prin posta la cele aproape 70.000 de scrisori deja semnate si adresate fiecaruia dintre beneficiarii proveniti din MApN, prin care se lauda electoral ( is-a promis ca va fi premier) cum ne-a crescut el pensiile noua si cum a luptat el pentru noi (si da-i si lupta , si da-i si lupta….) periclitandu-si carierea politica. Uita dl Oprea in respectivele scrisori sa ne povesteasca cum ne-a transformat din militari in civili, dependenti de punctul de pensie si sa explice de ce , indiferent de prostiile publicate in respectiva lisst de mariri, majoritatea pensiilor, in concret, scad.
2. Este de presupus ca dl Oprea va renunta, pe toamna, si la gogoasa propagandistica, cum ca va infiinta Garda Civila, astfel incat multi fraieri in rezerva sa puna botul pentru a sta cuminti, in ideea ca la 100 de ani vor fi reactivati, vor calari pe cai albi si vor da ordine, umplandu-se din nou de grade.
3. Mizeria este prevazuta pentru toti rezervistii, inclusiv de la MAI si Servicii, aflate in acest moment in faza de “reforma” , adica de distrugere definitiva.
4. Faptul ca dl. Prezident se simte mare si tare nu poate avea decat doua explicatii: ori i-a luat Dumnezeu definitive mintilei, ori considera ca, prin Campania dusa de jegurile din presa ai domniei sale sau de infiltratii si bolnavii din SCMD, care ataca liderii acestuia, in special pe numitii Dogaru si Pricina, oferindu-si, alaturi de CV-uri , serviciile proprii de Napoleni imaginari, a distrus SCMD! Fals! Va raspunde in fata justitiei europene, datorita SCMD, daca in fata celei romanesti, deocamdata, nu se poate si ne punem chezasi ca de ce ii este frica, nu scapa.
5. Rezervistii care au fost opriti sa intre in SCMD, s-au sfatuiti sa nu mai plateasca cotizatia, eventual sa se retraga din SCMD, de propaganda unor slugi prezidentiale ale caror meschinarie si interese personale trec deasupra interesului general al militarilor si deasupra interesului national, isi vor face mea culpa.
6. In clipa in care vom avea aceste documente,imi voi permite sa-i trimit la origini, oficial, pe cei care boicoteaza de un an si jumatate activitatea SCMD, incercand sa deturneze inclusiv Consiliul National al Reprezentantilor din luna octombrie. Imi voi permite sa fac un apel catre toti rezervistii, nu numai catre membrii SCMD care stiu ca drepturile se cuceresc si se apara prin lupta, sa ni se alature la manifestatia din 7 octombrie, care este si Ziua Muncii Decente, aducand fiecare cate o pereche de pantofi gauriti, cadou pentru guvernatorul subcoloniei numita, inca, Romania, dl. Jeffrey Franks. Imi voi permite sa recomand tuturor membrilor de sindicat, de asemenea, sa ne impartim pe centurii, in vederea programatului recensamant, urmand sa ne declaram cate 100 dintre noi, la fiecare filiala: laponi, ciuvasi, baskiri, yacuti, inuiti, etc. pentru a solicita apoi locuri in parlament, in numele “minoritatilor, altele decat cea maghiara”!
Am simtit nevoia, stimati camarazi, sa va transmitem prezenta informare, pentru a nu fi luati pe nepregatite si a evita un alt val de infarcturi si atacuri cerebrale, in perioada 15 august – 15 decembrie a.c.
“ Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit ! ”
Honor et Patria!Vae Victis!

Presedintele SCMD
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

duminică, 24 iulie 2011

Informare pentru toți membrii SCMD

1. Pe data de 11.07.2011, SCMD a depus la Parchetul de pe langa ICCJ o plangere impotriva membrilor Curtii Constitutionale, solicitandu-se verificarea aspectelor in care acestia au dat aviz favorabil in situatii de promovare prin frauda a unor legi (263/2010 si 58/2011) sau de aplicare retroactiva (119 si 263/2010).
2. La plangerile penale depuse impotriva deputatilor care au votat la dublu Legea de aprobare a OUG 1/2011 si a Secretarului general al Camerei Deputatilor, am primit deocamdata confirmare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5 Bucuresti, ca s-a dat curs plangerii impotriva numitului Barbu Gheorghe, secretar general al Camerei Deputatilor (fost secretar de stat in Ministerul Apararii) aceasta “”fiind trimisa Sectiei 17 Politie in vederea efectuarii de cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de art. 246 din Codul Penal””.
3. Va informam ca, dupa suspendarea platilor de catre stat pentru medicamentele compensate, urmeaza o alta suspendare care a incoltit in mintea triumviratului dictatorial Geffrey Franks – Traian Basescu – Emil Boc, SUSPENDAREA PLATII PENSIILOR PENTRU SUMELE CARE DEPASESC 4 PUNCTE DE PENSIE. Pe teava Guvernului se afla o noua OUG care prevede, pentru toti pensionarii, ca nu se vor mai plati, indiferent de cat de mare este suma inscrisa in acte si liste, decat cel mult valoarea a 4 puncte de pensie, pana la o data neprecizata. Punctul de pensie fiind asadar 738,28 lei, chiar daca Oprea ti-a facut o pensie de 951 de milioane sau 328 milioane pe hartie, nu vei primi decat maximum 29.531200 lei (2953 lei noi), restul ti-i va da statul inapoi, sub alta Guvernare, candva, la pastele cailor! Asta in situatia cand punctul de pensie va ramane cel de anul trecut, pentru ca, din datele noastre, in noiembrie, punctul de pensie va scadea la 540 lei, ceea ce va face ca cea mai mare pensie, platita efectiv in Romania, sa fie de 2160 lei. Reamintim bravilor generali in rezerva care fac sluj in fata Puterii, primind decoratii si diplome din mana generalului-fruntas Ontanu, ca nu mai sunt militari in rezerva ci doar “”asistati”” sau “”beneficiari””, adica niste amarati de “”tivili””, dependenti exclusiv de punctul de pensie. Se va folosi cuvantul “”plafonare””, in realitate insa este vorba despre o suspendare partiala a platii pensiilor care depasesc 4 puncte si, in fapt, de o micsorare reala, care ii va bucura desigur pe toti cei care au pus botul la lista in continua prefacere propagandistica a lui Oprea.
4. Brambureala din MAI, ocazionata de complet ilegala disponibilizare prin restructurare a cadrelor (jandarmi si pompieri), s-a extins si asupra politistilor. Pe data de 6 iulie s-a facut disponibilizarea si la Politia de frontiera, in urmatoarele conditii: “”pilele””, prevenite din vreme, si-au luat concedii medicale (unii numai pentru zilele de 6 si 7 iulie, sau chiar numai pentru 6 ) in timp ce fraierii, prezenti la serviciu, au fost prinsi de ordinul de punere la dispozitie. Acestia doar sunt supusi concursurilor. Favorizatii s-au intors pe 7 si si-au continuat activitatea fara probleme, fiind reconfirmati pe post.
5. Traian Basescu a fost prezent la inmormantarea parintelui Anastasie Papacioc. Sa nu va imaginati ca cel care se declara comunist in 2004, ar fi dat, din pozitia de adept al ateismului stiintific, brusc, in damblaua misticismului! Si-a executat in fapt , pentru a da exemplu, propriul ordin, acela ca, pe perioada verii si toamnei, membrii PDL, pentru a-si spori popularitatea si imaginea rau sifonate, sa fie prezenti la toate manifestarile legate de biserica. De ce? Pentru ca in astfel de ocazii, lumea nu-i va mai huidui, asa cum s-a intamplat cu Elena Udrea, huiduita chiar de membrii PDL-ului, familiile si prietenii lor, intrati pe baza de invitatii, raspandite de filialele PDL la meciul lui Bute. Recomandam tuturor membrilor SCMD, ca in astfel de situatii, la hramuri, praznuiri, etc, daca vor intalni figuri ilustre ale PDL, sa-si aduca si sa le aduca aminte numai de cele sfinte: “”Pasti””, “”Biserici””, “”Grijanii””, “”Dumnezei””, “”Cristosi””, etc.
6. Referitor la regionalizare, reamintim tuturor ca presedintele nu-i mai sustine pe “”chinezii”” din fruntea UDMR, care gandesc medieval in “”autonomii teritoriale”” ci pe adeptii mult mai periculosi ai lui Laszlo Tokes, care viseaza modern, adjudecarea tuturor resurselor Romaniei si a fondurilor europene destinate Romaniei. La inceputul anilor “90, doua banci vieneze si una din Budapesta imprumutau ungurilor si ungurizatilor (adica “”maghiarilor””) cate 50 000 de marci, pe termen lung, pentru achizitionare de pamant, imobile si capacitati de productie, dar si pentru infiere de copii (cate patru) spre a-i transforma prin maghiarizare in unguri, in Romania, in urmatoarele conditii: timp de 2 ani, restituirea sumelor se facea fara dobanda, apoi cu o dobanda simbolica de 2%. In aceste conditii reamintim ca 83 % din pamantul Romaniei are astazi alti proprietari decat cetatenii romani (exceptandu-i, evident, pe unguri si ungurizati): ungurii din Ungaria si Romania, austieci, germani, englezi dar si italieni, ciprioti, chinezi si altii. Recent, o mare proprietate a fost cumparata de unguri, langa mila 23 in Delta Dunarii. Euroregiunile vor permite concentrarea fondurilor europene in mainile lor, pe agicultura, turism, si celelalte si prin firmele aparent romanesti care le vor obtine, se vor scurge spre Budapesta. Nu ne-am vandut patria, am dat-o gratis, bucata cu bucata.
7. Anumite haznale de presa scrisa continua atacurile la adresa presedintelui SCMD si a vicepresedintelui Valeriu Pricina, in baza ordinului dat de cel mai bine hranit general in rezerva din Romania. Povestea cu deturnarea inexistentelor fonduri ale SCMD a fost pe moment lasata deoparte, respectivii fiind acuzati ca au fost si au ramas clientii “”popotelor””. Personal nu am agreat niciodata acest termen, pentru ca generatia mea nu l-a utilizat, dar inteleg de ce le place atat de mult unor lideri ai Puterii si unor cunoscuti gazetari aserviti: sunt intim legati de prima parte a cuvantului “”popota””. La ultimul chef cu prietenii, cel ce se viseaza viitorul premier, in timp ce acolitul Sarbu va fi ministrul pentru absorbirea fondurilor europene, generalul de “”popota”” Oprea a declarat ca nu se lasa pana nu-i va vedea arestati pe cei doi purtatori de imagine ai SCMD. Este posibil, intrucat noi suntem cei care, la fiecare vizita in teritoriu, am instrainat ilegal, integral sau partial, terenurile si imobilele unitatilor militare… si am construit in Bucuresti un oras in oras, cu sprijinul lui Vanghelie, al damei Udrea si a consilierului prezidential Dima!...
8. Pentru ca tot ne-am referit la inventatul partid pe care Puterea il numeste “”al generalilor”” iar Opozitia “”al santajatilor””, va informam ca, duminica, 17 iulie, la crasma Cornul Vanatorului din Arges, s-a desfasurat conferinta de alegeri pentru desemnarea presedintelui detasamentelor de asalt Arges (numite im mod diversionist Tineretul Progresist) ale UNPR. Cu 37 de voturi din 39 a fost ales ca presedinte tehnicianul dentar de 32 de ani Bogdan Uta care a declarat ca incep actiunile pentru castigarea alegerilor din 2012. Afacerea a fost orchestrata de cunoscutul traseist Georgiu Gingaras, presedintele UNPR Arges, care a declarat textual: “”Partidul nostru se afla pe un trend ascendent in sondaje, undeva la 7-8%””! Modest, foarte modest! In realitate, credem ca este vorba de 70-80% care se adauga celor 156 de procente pe care la va obtine PDL si celor 20 pe care le va obtine Kelemen Hunor, astfel incat procentajul actualei Puteri va fi de cel putin 246-256% in alegeri! Evident, cu ajutorul domnului Opris, al programului “”Cobra”” si al strategiei generalului Anisia! Asta daca SCMD isi va inceta existenta, va dormi in cizme sau va fi plecat in concediu la mare, in perioada respectiva! Si a mai comunicat ceva dl. Gingaras tineretului uneperist “”mandria tarii”: “”Vreau sa constientizati ca rolul vostru, ca tineri, nu este doar acela de lipitori de afise””. Evident, tinand cont de experienta granzilor UNPR, rolul minunatilor tineri pregatiti de ei va fi acela de “”lipitori”” in general! Care vor “”prelua stafeta”” de la dumnealor, “”cei mai batrani, peste 5, 10 sau 15 ani””! Iarasi sunt modesti: noi le promitem mai mult de 15 ani – 20, 30 sau chiar pe viata!...

9. Va informam ca numai in aceasta luna, care inca nu s-a incheiat, SCMD a dat sapte ajutoare de inmormantare. Deci sapte dintre membrii nostri de sindicat au decedat la varste cuprinse intre 49 si 60 de ani, ultimul fiind fotbalistul Lt Col. (r) Stefan Sames. Dumnezeu sa-i odihneasca! Dar gluma incepe sa nu mai fie gluma. Tot mai multi camarazi părăsesc ""pe cale naturală sistemul"". Și pentru aceasta, cei vinovați, Băsescu, Boc, Șeitan, votanții la două mâini și fără creier ai majorității parlamentare și membrii Curții Constițutionale vor trebui să platească. Prin grija SCMD, de ce le e frică, nu scapă!

Honor et Patria! Vae Victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

duminică, 17 iulie 2011

HAI SĂ GÂNDIM
Este dureros să vedem cum suntem catalogați ca marionete dar, așa este.
SUNTEM MARIONETELE UNUI PAPUȘAR DE JOASĂ SPEȚA, CARE ACUM ADUNĂ CUTII CU VALORI ȘI TERENURI ÎN AUSTRALIA PENTRU O FUGĂ PLANIFICATĂ.
Suntem un fel de “neica nimeni” pentru majoritatea neamului nostru. De ce?
Pentru că am uitat cine suntem.
Am uitat că ne-am sacrificat viața pentru idealuri care acum sunt aruncate la gunoi:
Demnitate, onoare, patriotism……
Am uitat că am fost sacrificați pentru idealuri disparate:
Independența, suveranitate, demnitate națională……
Nu mai vrem să recunoastem că ne sacrificăm pentru idealurile unora:
Șpagă, prostie, prostituție intelectuală, furt, minciună,......
Ne este rușine să recunoastem că suntem incapabili să acționam.
Suntem incapabili să recunoaștem că șteptăm ca alții să facă ceva pentru a ne fi noua bine.
Mi-am adus aminte că un coleg a refuzat să-și exprime opiniile pentru că “el lidero maximo” a spus tot. O FI BINE, O FI RĂU ?
Personal, este un punct de vedere imposibil de acceptat.
Cum să nu ai ce spune?
Cum crezi că rezolvi ceva prin tacere?
Cum de te lasă inima să taci?
Cum de te lasă familia să taci?
Și totuși TĂCEM.

Așteptăm ca alții să facă ceva pentru noi, dar , între timp, începem să criticăm.
-nu câștigăm procese, cheltuim banii sindicatului degeaba, de ce să vin la acțiunile organizate, de ce să vorbim, …….
Și atunci DE CE:
-mai dorm, mai mănânc, mai beau, mai citesc, mai scriu…………MAI TRĂIESC?
HAI SĂ DORMIM pentru că:
-nu mai gândesc ci am coșmaruri, nu mai sunt stresat, nu mai muncesc, nu mai mănânc, nu mai ……
SUCCESURI, STIMAȚI COLEGI PENTRU CĂ OUG 1/2011 A FOST PROMULGATĂ de ,,SUPER STARUL ROMÂNIEI” și a DEVENIT LEGE (probabil nr.58/2011)

Colonel(r) Marian TUDOR
NE-AM LINIȘTIT !!!!

,,Preşedintele” Traian Băsescu a promulgat, vineri, Legea privind pensiile militarilor, informează un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.


Astfel, şeful statului a semnat, vineri, decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

Pe 6 iulie, Curtea Constituţională a României (CCR) a decis că sunt constituţionale dispoziţiile Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

CCR a constatat că sunt neîntemeiate criticile de neconstituţionalitate extrinsecă formulate asupra dispoziţiilor Legii de aprobare a OUG 1/2011, fiind respectate prevederile din Constituţie referitoare la condiţiile de adoptare a ordonanţelor de urgenţă.

Curtea a soluţionat obiecţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor Legii privind aprobarea OUG 1/2011 formulată de 131 de deputaţi aparţinând grupului parlamentar al Partidului Naţional Liberal şi al grupului parlamentar al Partidului Social Democrat.

Cu unanimitate de voturi, Curtea a mai constatat că sunt inadmisibile criticile de neconstituţionalitate intrinsecă a dispoziţiilor legii contestate întrucât autorii obiecţiei de neconstituţionalitate nu au formulat o veritabilă critică, ci au prezentat o analiză teoretică a unor decizii ale Curţii Constituţionale şi ale Curţii Europene a Drepturilor Omului, fără a contesta conţinutul normativ al legii supuse controlului de constituţionalitate.

"Prin urmare, autorii obiecţiei nu au respectat exigenţele art.10 alin.(2) din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, potrivit cărora sesizările adresate Curţii Constituţionale trebuie să fie motivate", susţinea CCR.

Ordonanţa de Urgenţă 1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a fost adoptată pe 21 iunie de Camera Deputaţilor în forma promovată de Guvern, cu 168 de voturi favorabile, 116 împotrivă şi şapte abţineri, după ce niciun amendament la acest act normativ nu a fost acceptat.

După acordarea votului, Ministrul Apărării, Gabriel Oprea le-a mulţumit parlamentarilor pentru votul acordat, arătând că astfel "au ajutat Armata Română".

În timpul dezbaterilor de articole, PNL a anunţat că Opoziţia va contesta actul normativ la Curtea Constituţională a României (CCR). AGERPRES

Sursa:
http://www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/74355--Presedintele-Basescu-a-promulgat-Legea-privind-pensiile-militarilor.html

luni, 11 iulie 2011

Pentru bunul mers al activitatii SCMD, membrii de sindicat sunt rugati sa-si achite cotizatia restanta

FOARTE IMPORTANT ! ! ! ! ! !

Pentru bunul mers al activităţii SCMD şi conform STATUTULUI membrii Filialei 1 Sector  2 Bucureşti sunt rugaţi să-şi achite cotizaţia aferentă anului 2011 la secretariatul sindicatului, zilnic între orele 09-15. În acest sens urmează să verificaţi lista (TABEL RESTANTE) postată pe site-ul filialei unde se găsesc CNP-ul şi suma ce trebuie plătită. În cazul în care constataţi că există neconcordanţe luaţi legătura cu col.(r) MIHALCEA GRIGORE la nr. de telefon 0736601033.
                        
                         BIROUL OPERATIV


                              TABEL  RESTANȚE

Nr.
Crt.
       
        CNP

SUMĂ RESTANTĂ

ULTIMA   LUNĂ
        ACHITATĂ

OBS.
1
1530417400524
210
IANUARIE 2010

2
2450321400749
210
IANUARIE 2010

3
1540409400362
140
OCTOMBRIE 2010

4
1540207400263
        120
DECEMBRIE 2010

5
1491203400022
120
DECEMBRIE 2010

6
2560306354781
120
DECEMBRIE 2010

7
1560116354743
120
DECEMBRIE 2010

8
1580428400128
120
DECEMBRIE 2010

9
1560608400363
120
DECEMBRIE 2010

10
2650220400122
120
DECEMBRIE 2010

11
1590704400360
120
DECEMBRIE 2010

12
1550417400520
120
DECEMBRIE 2010

13
1621005400271
120
DECEMBRIE 2010

14
1621030400280
120
DECEMBRIE 2010

15
1580408400290
120
DECEMBRIE 2010

16
1640225400193
120
DECEMBRIE 2010

17
1590214400050
120
DECEMBRIE 2010

18
1630325400041
120
DECEMBRIE 2010

20
1560503400286
120
DECEMBRIE 2010

21
1550323400599
120
DECEMBRIE 2010

22
1540515400459
120
DECEMBRIE 210

23
1610121400389
120
DECEMBRIE 2010

24
1600304297296
120
DECEMBRIE 2010

25
1540821400411
120
DECEMBRIE 2010

26
1510615400300
120
DECEMBRIE 2010

27
1530915400324
120
DECEMBRIE 2010

28
1460615400399
120
DECEMBRIE 2010

29
1450411400202
120
DECEMBRIE 2010

30
1650801292079
120
DECEMBRIE 2010

31
1561224354780
120
DECEMBRIE 2010

32
1430312400328
120
DECEMBRIE 2010

33
1570228400309
120
DECEMBRIE 2010

34
1541204400426
110
IANUARIE 2011

35
1570129400551
110
IANUARIE 2011

36
1600728400074
110
IANUARIE 2011

37
2630718400016
110
IANUARIE 2011

38
1570226400469
110
IANUARIE 2011

39
1470730400603
110
IANUARIE 2011

40
1590510333192
         100
FEBRUARIE  2011

41
1550808400776
100
FEBRUARIE 2011

42
1700706420011
100
FEBRUARIE 2011

43
1670420424521
100
FEBRUARIE 2011

44
1610512400268
100
FEBRUARIE 2011

45
1631128400141
90
MARTIE 2011

46
1500408400471
90
MARTIE 2011

47
1680510441519
90
MARTIE 2011

48
1460326400101
90
MARTIE 2011

49
1661109240023
90
MARTIE 2011

50
1611230400183
90
MARTIE 2011

51
1190711150391
90
MARTIE 2011

52
1570628400119
90
MARTIE 2011

53
1540127400578
90
MARTIE 2011

54
1490916400241
90
MARTIE 2011

55
1581018400401
90
MARTIE 2011

56
2600317400487
90
MARTIE 2011

57
1471014400203
90
MARTIE 2011

58
1520428400292
90
MARTIE 2011

59
1570315400018
80
APRILIE 2011

60
2540204400734
80
APRILIE 2011

61
1501129400336
80
APRILIE 2011

62
1560710400821
80
APRILIE 2011

63
1540603400400
80
APRILIE 2011

64
1560825340034
80
APRILIE 2011

65
2540509400271
80
APRILIE 2011

66
1490529400193
80
APRILIE 2011

67
1581111400473
          80
APRILIE 2011

68
1581006400590
80
APRILIE 2011

69
1480714400353
80
APRILIE 2011

70
1460419400069
70
MAI 2011

71
1330620400090
70
MAI 2011

72
1440208040017
70
MAI 2011

73
1541023400136
70
MAI 2011

74
1590421400258
70
MAI 2011

75
1641215382751
60
IUNIE 2011

76
1491224400026
60
IUNIE 2011

77
2460708400434
60
IUNIE 2011

78
1560302400059
60
IUNIE 2011

79
1540411400366
         60
IUNIE  2011

80
1570816400510
         60
IUNIE  2011

81
1601217400361
60
IUNIE 2011

82
1510110401052
60
IUNIE 2011

83
1550726400286
60
IUNIE 2011

84
1540605400107
60
IUNIE 2011

85
1620805400518
60
IUNIE 2011

86
1561208400124
60
IUNIE 2011

87
2591002400565
60
IUNIE 2011

88
1400414400111
60
IUNIE 2011

89
1481108400091
60
IUNIE 2011

90
1560513400652
60
IUNIE 2011

91
1430324400249
60
IUNIE 2011

92
1460925400117
60
IUNIE 2011

93
2531115400379
60
IUNIE 2011

94
2630208400397
60
IUNIE 2011

95
1620507400643
60
IUNIE 2011

96
1580414400594
60
IUNIE 2011

97
1560604400733
60
IUNIE 2011

98
1440508400252
60
IUNIE 2011

99
1610223400361
60
IUNIE 2011

100
1520126400480
60
IUNIE 2011

101
2550421400580
60
IUNIE 2011

102
1500406400206
60
IUNIE 2011

103
1410101400422
60
IUNIE 2011

104
2530130400471
60
IUNIE 2011

105
1520830400338
60
IUNIE 2011

106
1540623400217
60
IUNIE 2011

107
2541030400055
60
IUNIE 2011

108
1340216400263
60
IUNIE 2011

109
1540607034998
60
IUNIE 2011

110
2640511400149
60
IUNIE 2011

111
2570827400529
60
IUNIE 2011

112
1581211400119
60
IUNIE 2011

113
1370725400293
60
IUNIE 2011

114
1571203400452
60
IUNIE 2011

115
1560728400499
60
IUNIE 2011

116
2581003400105
60
IUNIE 2011

117
1550714400224
60
IUNIE 2011

118
2580208400287
60
IUNIE 2011

119
2540704400281
60
IUNIE 2011

120
1300330400445
60
IUNIE 2011

121
1570525400926
60
IUNIE 2011

122
2550830400553
60
IUNIE 2011

123
1511028400194
60
IUNIE 2011

124
1540627400330
         60
IUNIE 2011

125
1611005400394
         60
IUNIE 2011

126
1490820400034
         60
IUNIE 2011

127
1570611400042
60
IUNIE 2011

128
1540201400320
50
IULIE 2011

129
1520725400105
50
IULIE 2011

130
1551220400408
50
IULIE 2011

131
1610629400071
50
IULIE 2011

132
1500212400617
50
IULIE 2011

133
1480306400199
50
IULIE 2011

134
1371029400222
50
IULIE 2011

135
1560212400351
50
IULIE 2011

136
1560610400340
50
IULIE 2011

137
1520417400681
50
IULIE 2011

138
1600118400288
50
IULIE 2011

139
1560101401579
50
IULIE 2011

140
1480122400521
50
IULIE 2011

141
1511120400401
50
IULIE 2011

142
1390711400330
50
IULIE 2011

143
1581020400579
50
IULIE 2011

144
1601106400245
50
IULIE 2011

145
1500907400389
50
IULIE 2011

146
2540125400742
50
IULIE 2011

147
1511102400174
50
IULIE 2011

148
1610817400027 
         50
IULIE 2011

149
2620208400524
         50
IULIE 2011

150
2261009400093
40
 AUGUST 2011

151
1571023400511
         40
AUGUST 2011

152
1520119400125
40
AUGUST 2011

153
1510425400448
40
AUGUST 2011

154
1570901400611
40
AUGUST 2011

155
1590424400328
40
AUGUST 2011

156
1470912400349
40
AUGUST 2011

157
1511007400326
40
AUGUST 2011

158
1621121400193
40
AUGUST 2011

159
1510418400723
40
AUGUST 2011

160
1551207400238
40
AUGUST 2011

161
2550309400061
40
AUGUST 2011

162
1570419400215
40
AUGUST 2011

163
1531220400049
          40
AUGUST 2011

164
1541111400497
30
SEPTEMBRIE 2011

165
1600420400426
30
SEPTEMBRIE 2011

166
1571113400331
30
SEPTEMBRIE 2011

167
1490124400031
         30
SEPTEMBRIE 2011

168
2590917400179
30
SEPTEMBRIE 2011

169
1590708400118
30
SEPTEMBRIE 2011

170
1460617400087
30
SEPTEMBRIE 2011

171
2641128400061
30
SEPTEMBRIE 2011

172
1620804400021
30
SEPTEMBRIE 2011

173
1430711400258
30
SEPTEMBRIE 2011

174
1500226400613
30
SEPTEMBRIE 2011

175
1571112400283
30
SEPTEMBRIE 2011

176
1550405400693
30
SEPTEMBRIE 2011

177
1590811400310
30
SEPTEMBRIE 2011

178
1510409400237
30
SEPTEMBRIE 2011

179
1630710400709
30
SEPTEMBRIE 2011

180
1600331400295
         30
SEPTEMBRIE 2011

181
1530731400554
         30
SEPTEMBRIE 2011

182
1590102400021
         30
SEPTEMBRIE 2011

183
1520828400035
30
SEPTEMBRIE 2011

184
1490818400022
20
OCTOMBRIE 2011

185
1460407400041
20
OCTOMBRIE 2011

186
1481001400152
20
OCTOMBRIE 2011

187
1470802400489
20
OCTOMBRIE 2011

188
1680227423011
20
OCTOMBRIE 2011

189
1690509421538
20
OCTOMBRIE 2011

190
1511031400369
20
OCTOMBRIE 2011

191
1540102400303
20
OCTOMBRIE 2011

192
1580422400461
20
OCTOMBRIE 2011