duminică, 29 mai 2011

ATENȚIUNE !

VĂ READUCEM AMINTE TUTUROR, CĂ LUNI-30 ȘI MARȚI-31 MAI a.c., ESTE NECESAR SĂ PARTICIPAȚI LA ACTIUNIILE ORGANIZATE DE SCMD, LA MONUMENTUL GENIȘTILOR MILITARI DIN PIAȚA LEU. Biroul Operativ al Filialei 1 Sector 2

FOSTULUI COMANDANT !

Mesajul care va fi transmis de SCMD Presedintelui Romaniei, luni, 30 mai a.c., cu ocazia mitingului desfasurat cu incepere de la ora 11.00, la Monumentul Leul
Scrisoare deschisa
Fostului nostru comandant,
Presedintele Romaniei,
Domnul Traian Basescu

Domnule Presedinte,

In repetate randuri, SCMD v-a atentionat asupra gravului dezechilibru intervenit intre puterile statului, asupra faptului ca Executivul isi permite sa anihileze Puterea judecatoreasca si Legislativul, rezultatul fiind aparitia unor ordonante de urgenta si legi discriminatorii pe care noi le-am numit legi ale genocidului, subminarii economiei nationale si dezagregarii Romaniei ca Stat.
Sunt legi nu numai anticonstitutionale si antieuropene, dar care se opun si oricarui principiu de drept, vizand rapirea unor drepturi fundamentale tuturor categoriilor socioprofesionale, dar, in primul rand militarilor:
• Dreptul la munca
• Dreptul la proprietate (grad si renta)
• Dreptul la sanatate, invatamant, cultura
• Dreptul la o batranete linistita
• Dreptul la viata.
In repetate randuri, SCMD v-a solicitat interventia in sensul determinarii abrogarii legilor 329/2009, 119 si 263/2010, OUG 1/2011, a Legii 1/2011 si a Codului neoiobagist al Muncii. In fapt, va atentionam ca, astazi, o astfel de abrogare se impune, deoarece:
1. OUG 1/2011 urmeaza sa fie votata ca lege in decada 1-10 iunie a.c., or, in circa 618 actiuni in justitie SCMD a obtinut hotarari ale tribunalelor ca aceasta Ordonanta este fara obiect deoarece isi propune sa “”revizuiasca”” niste decizii ilegale de pensie emise in perioada de suspendare a HG 735/2010, deci nule de drept. Daca promulgati o lege fara obiect, va umpleti de ridicul.
2. “”Legea politistilor”” a fost respinsa in Camera Deputatilor, or Executivul se pregateste sa sfideze Legislativul, transpunand ilegal in practica proiectul de “”reforma”” prin disponibilizarea a 19 000 de cadre de la MAI, cu ajutorul Ministerului de Finante. Daca acceptati acest lucru, va faceti vinovat de complicitate.
3. Urmare a vidului legislativ creat de insistenta in prostie a Guvernului Boc, actuale cadre de la MAI si MapN sunt trecute in rezerva la 50-55 de ani, fara drept de pensie, pana la 60-63 sau 65 de ani, sau cu un ajutor de somaj calculat in baza defunctei HG 735 si botezat “”Decizie provizorie””. Daca nu stopati aceasta practica va faceti vinovat de complicitate sau, daca Guvernul arunca totul in sarcina dumneavoastra, ca de obicei, de instigare la genocid.
4. Tot ca urmare a vidului legislativ, militarii angajati pe baza de contract, sunt aruncati pe piata muncii la 45 de ani, fara drept de ajutor de somaj, fara drept de pensie anticipata, fara recunoasterea stagiului si calificarilor obtinute in Armata Romana, Legea 51/2010 fiind practic anulata de Legea 263/2010.

In aceasta situatie revenim , domnule presedinte, insistand sa recomandati marionetelor dvs. din Guvernul Boc sa actioneze pentru abrogarea legilor amintite. Doar prorogarea legilor 164/2001, 179/2004 si 51/2010 poate duce la reintrarea Romaniei, din punct de vedere legislativ in normalitate.
Ca militari, insistam, domnule presedinte, sa luati in baza Constitutiei Romaniei, masurile care se impun, vizand arestarea si deferirea lor justitiei, sub acuza de inalta tradare, pentru toti cei ce conspira la dezintegrarea statului roman, incepand cu tradatorul Laszlo Tokes, care-si datoreaza pozitia pentru crearea de consulate ale asa zisului “”Tinut Secuiesc””, exclusiv dvs. si deficitarei dvs. gandiri in materie de politica interna si externa si terminand cu ultimul complice-executant la transpunerea in practica a himerei masonice numita “”Regatul Coroanei Sf. Stefan””, Csibi Barna.
In caz contrar, ne vedem obligati, domnule presedinte, sa actionam si pe mai departe, conform misiunii trasate noua de Art. 118, al 1 din Constitutia Romaniei.

Honor et Patria! Vae victis!
Fara respect si fara stima,
Dar cu reala ingrijorare pentru viitorul Romaniei,

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

vineri, 27 mai 2011

A P E L

CATRE TOTI MEMBRII SCMD–FILIALEI 1 SECTOR 2

1. Biroul Operativ al Filialei iți solicită să participi la acțiunile planificate de SCMD astfel:
-La Monumentul Genistilor Militari–Piața LEUL;

LUNI 30 mai a.c. - Orele 11.00 – 13.00
– miting de protest organizat de SCMD la care participă toate filialele din Bucuresti și jud. Ilfov;

MARTI 31 mai a.c. – Orele 08.30- 10.00
– miting de protest organizat de SCMD la care participă toate filialele din Bucuresti și jud. Ilfov;

- Incepand cu orele 11.00
Adunare comemorativă cu ocazia Zilei Geniștilor și depunerea de corone de flori, participă membrii SCMD filialele din Bucurști și Ilfov precum și membrii Asociației Ofițerilor de Geniu în Rezervă și Retragere “ Constantin Hârjeu “

2.Participarea se va efectua cu toate materialele primite prin filială ( stegulete, fluiere,vuvuzele, bannere, veste, sepci, etc. sau materiale concepute si realizate de membrii SCMD )
3. Scopul principal al acțiunilor îl constitue prezentarea protestului SCMD față de “eforturile” actualei puteri în frunte cu președintele Băsescu, de a trece prin Parlament, săptămana viitoare, ca LEGE, renumita OUG 1/2011, ordonanță rămasă fără obiect prin hotararile instanțelor de judecată din Alexandria, Giurgiu, Constanța, Targoviște, Slatina, Zalău,etc.
Deasemenea, prin aceste acțiuni, SCMD iși propune să atragă atenția Președintelui Băsescu, încă odată, că promulgand o lege fară obiect va ajunge de rasul țării și nu știm a câta oară de rasul Europei.
4. Este necesar ca fiecare dintre noi să inteleagă că fără prezența noastră activă la aceste acțiuni, vom face ca societatea civilă să perceapă negativ acțiunile SCMD și să nu înțeleagă efortul pe care îl face SCMD, prin membrii săi,pentru reinstaurarea statului de drept.
5. Este necesar ca acest mesaj, odată ce ați intrat în posesia lui să îl transmiteți tuturor membrilor și simpatizanților SCMD, prin toate mijloacele pe care le aveți la îndemână.

BIROUL OPERATIV – filiala 1 sector 2

preluare

Recente ganduri de la un camarad
Televizorul este o chestie deșteaptă! La fel și internetul!
Ai acces la aproape orice informație curentă, păstrînd o distanță confortabilă, poți să înjuri pe oricine chiar din patul tău și să te simți, totodată, foarte activ, implicat și important! Conștiința ta va fi, de aceea, relativ amorțită - nu participi fizic la evenimente, dar ești, oricum, prezent cu tot sufletul, simțirea ta vibrează la unison cu furia băieților din piață. Ești cu ei, dintre ei, pentru ei! Sîntem, astfel, chiar mai mulți, mai puternici, mai vizibili dacă îi contabilizăm și pe cei cu telecomanda în mînă! Păi, să vedem - 300 la miting la Parlament etc., încă 5000 în fața televizorului, 2000 în vacanțe, la țară, taie porcu, seamănă, prășesc etc. Bașca slugile regimului (trădătorii noștri, adică, dar care subminează guvernarea din interior, așa că îi trecem la activ), precum și angajații din rîndurile noastre, care au treabă și ne-au delegat sarcina transmiterii mesajelor. Oho, se adună mulți, și asta numai în București, că sîntem garnizoană mare, care mustește de rezerviști! Sîntem o forță, nu-i așa!!!
Nu sîntem noi în Grecia, Italia, Spania etc., dar pentru specificul local, în care lumea protestează mai ales pe după perdele ori de sub plapînă, un 5% din membrii SCMD cotă de participare la o acțiune este un scor fantastic!
Alt avantaj este că nici nu te expui, să te vadă cine știe cine, să te filmeze, s-ajungi prin evidențele organelor, ferit-a Domnul - nici nu îndrăznesc să mă gîndesc - te poți compromite total, tu, uniforma, familia! Chiar și Țara, căci văd oamenii ăia de prin lumea largă în ce hal au ajuns cîțiva, un pîlc, foarte puțini, de fapt, militari/polițiști români...Vai stelele lor, răcnesc, așa, ca apucații, pentru ce, oare?
Ești și puțin bolnav, nu-i așa? Dacă nu, te rog să iei în analiză faptul că ruperea subită a contactului cu televizorul și deplasarea în cîmpul tactic îți pot șubrezi sănătatea - la miting, oricît s-ar strădui organizatorii, este ori prea cald, ori prea frig, iar atmosfera e cam încărcată... Pe bune, chiar nu merită! Gîndești corect - probabil că foștii oșteni/polițiști care se țin de mitinguri, ori nu au ce face pe acasă, ori au avut funcții mai puțin solicitante decît a ta și, deci, pot să-și care, deocamdată, ruginirea de armată pe la șezători. Ori, pur și simplu, să se ducă ei - adică nu tu, ci alții -, că tot nu mai contează, lupta e pierdută. Cu regimul nu te poți pune și o să vedem noi ce-o mai fi. Oricum, au fost domni de am luat și anul acesta pensia întreagă - dacă mai cugetăm puțin, pot fi realeși. Cum o vrea Dumnezeu!
Judecată de slugă proastă, de bou înhămat, dar așa te-ai simțit, de fapt, toată viața. Acum, măcar, nu te mai consumi!!! Ar fi culmea să ai tocmai în acest prezent contemporan răbufniri de orgoliu, care pot produce tensiune, AVC-uri cu sechele,etc.
Insist, iar, și iar!!! Îți înțeleg frustrarea, dar nu striga, totuși, prea tare prin casă, pune surdina, bagă-ți capul în pernă, că nisip cît să ți-l cuprindă nu cred că ai. Pereții sînt subțiri și te aud vecinii. Îți compromiți, pe scară, în bloc, pe la butic, imaginea de pensionar de lux. Puțină demnitate, totuși, ai fost și tu cineva, nu se cade să...eee!!!
Poți, totodată, să te lupți cu sistemul stînd și la toaletă, cu ușa deschisă spre sufragerie și, la fel, să îți liniștești părerea de rău că nu participi la evenimente și să-ți, ameliorezi, concomitent, și purgația. Capeți, de asemenea, imaginea de ansamblu asupra evenimentelor. Spre deosebire de proștii care urlă și pentru tine în locuri și între ore bine definite, tu poți urmări evenimentele cînd vrei și pe mai multe posturi TV - vei deveni, astfel, mai informat, mai puternic, și, deci, mai eficace! Discuțiile conspirative, purtate pe alei cu alții asemeni ție, vor fi mult mai pline de substanță.
Pe sticlă poți să-ți revezi și colegii, să te simți aproape de ei, să rememorezi în liniște, cu o bericioaică în mînă, clipele frumoase cînd erai și tu bărbat și aveai, poate, un dram de personalitate...Spre a te încuraja, îți mărturisesc, totodată, sentimentul de euforie, de sublimă împlinire, chiar de mîndrie, simțit cînd primești pe timpul mitingului telefoane de la camarazii care îți spun că tocmai ți-au văzut botul schimonosit de urale la televizor. Este o satisfacție totală - îi simți alături, ești scăldat de energiile lor benefice și asta înseamnă foarte mult, îți dă forța să continui știind că ai în spate dispozitivul atît de ferm al celor care urmăresc atent evenimentele și nu le scapă nimic!!!

Stimați camarazi care stați pe acasă, model „Gînditorul” de la Hamangia, cultura de prund, și așteptați, nu știu ce! Adică bănuiesc, dar nu îmi vine să cred că ați ajuns în halul ăsta!
Nu găsesc vorbe destul de grele pentru voi, deși îmi vine să vă fac vreo cîteva urări neaoșe, soldățești (bonus, carnea aferentă prin frigidere). O să replicați unii, probabil: cu ce drept ne atragi tu de atenție, bă, cine ești tu, mă? Răspunsul meu se dorește deosebit elegant și de respectuos, dar ferm și sintetic - uite d-aia, dă zmecher, zăbăucilor, amorțiților, loazelor, vaci proaste și slugoi ratați, pentru că meritați și voi puțină atenție, dragii mei!
Am sperat ca măcar pericolul să vă trezească pe unii, căci de deșteptat, nici o șansă. Nu mi-am imaginat, vreodată, că există în Patrie atîția militari/polițiști cu instinctul de conservare complet atrofiat, dar lași, totodată, tîrfe, milogi și proști bîtă, pe de-asupra.
Atîția foști șefi dintre cei mai extra, super, mega, superiori, care nu-și mai încăpeau prin piei de importanță și te striveau de pereți cu personalitățile lor mirobolante - ne udam și, concomitent, căscam gurile de emoție cînd ni se adresau și, cînd colo, ei, de fapt, au fost și sînt (cu unele excepții notabile) varză, muci, zero. Observ, acum, că, probabil, pe la noi, prin structurile de toate categoriile, a existat cea mai mare densitate de buze atîrnate de cururi, de spinări frînte și șepci plecate pe metru liniar și pe minut sau, mai pe înțelesul tuturor, pe cap de vită furajată și la hectarul de personal. Tot atît de posibilă este, însă, și o altă explicație: pe cînd noi, piticii, ne consumăm energia în demersuri sterile, importanțele lor acționează de pe alte paliere de influență. Că efectele nu se văd este o altă discuție - ei sînt, însă, la posturile de luptă și duc, probabil, greul bătăliei, dar nu știm noi, iar arhivele se descretizează prea tîrziu pentru a le oferi recunoașterea meritată.
Voi, cei ce ați ales calea tăcerii vinovate și a neangajării sînteți, bănuiesc, tranchilizați, încă, de cele cîteva sute de lei primite acum de pomană, dar care o să vă iasă pe nas în scurt timp, ceea ce v-aș dori din tot sufletul, dacă nu aș ști că ne afectează pe toți. Unii, pe modelul românesc consacrat, juisează la gîndul că le scad pensiile și celor care i-au deranjat cândva. Alții, așteaptă valul pe placă, așa cum au navigat prin întreaga carieră. Trist, jenant, penibil...
Cred, de aceea, că Băsescu nici nu a greșit prea tare cînd ne-a aplicat ștampila de pensionari nesimțiți. Știa el ce știa. Într-o oarecare măsură se vede și cu ochiul liber cine sîntem cu adevărat și că nu ne putem depăși condiția, deoarece demnitatea și onoarea nu se asigură din stoc de la depozite, precum alimentele cu termen lung de conservare, ori ca pantofii cu găurele purtați pe la cozi.
În fine, asta-i situația, am înțeles și m-am resemnat la gîndul că puteați fi camarazii alături de care trebuia să merg la luptă. Slavă Domnului, am scăpat, pînă acum, cel puțin!
În liceu am avut un profesor de matematică (dl. Onciulencu). Dumnealui ne spunea foarte inspirat, uneori: „Dormi în pace, Țara ofițer te face!” A greșit, oarecum - unii nu au ajuns niciodată, cu adevărat, ofițeri, deși au dormit mai tot timpul prin bocancii românești. Au fost și vor rămîne simpli funcționari în uniforme, fără minte, fără mîndrie, fără șira spinării, fără demnitate și fără onoare. Dacă pentru perioada cît am fost în activitate au fost de înțeles unele ipostaze de care nu a scăpat nimeni, acum ce apăsare mai aveți?
Cu totală lipsă de respect (și jur că nu am nici o reținere în a jigni lighioanele de tipul celor la care fac referire),
BDM
Notă: Materialul îi vizează pe cei care, în mod constant, își bagă picioarele în ea de camaraderie.
Solicitam rezervistilor si cadrelor militare in retragere, nemebri de sindicat, in interesul lor si al tarii, sa se trezeasca rapid, sa lase orgoliile nejustificate deoparte si sa fie alaturi de noi, in strada, la Monumentul Leul, dupa cum urmeaza:
· Sambata, 28.05, intre orele 11.00-13.00, alaturi de membrii SCMD din Sectorul 5;
· Duminica, 29.05, intre orele 11.00-13.00, alaturi de membrii SCMD din Sectorul 6;
· Luni, 30.05, cu incepere de la ora 11.00, alaturi de toti membrii SCMD din Capitala si Jud Ilfov. Le vor fi prezentate toate documentele doveditoare despre ceea ce-i asteapta.
· Marti, 31.05, intre orele 08.00-10.30, SCMD invita pe toti rezervistii si ofiterii in retragere la actiunea de comemorare a jertfitilor nostri din razboaiele de intregire si reintregire, urmand ca, daca doresc, sa participe ulterior, de la ora 11.00, la activitatea omagiala organizata de Comenduirea Garnizoanei Bucuresti, prin bunavointa SCMD, tot la Monumentul Leul.

sâmbătă, 21 mai 2011

IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR SCMD
1-Procesele care urmează a fi introduse pentru CONTESTAREA DECIZIILOR DE REVIZUIRE A PENSIILOR RECALCULATE, EMISE ÎN BAZA OUG. NR.1 /2011, vor fi susținute în continuare de av. Gîlcă Costel pentru filialele din municipiul București, Ilfov, Giurgiu, Vrancea, Prahova și Dâmbovița, motiv pentru care a fost încheiat contract de asistență juridică pentru toate fazele procesuale: tribunal, curte de apel, CEDO, Curtea de Justiție a Uniunii Europene.
Onorariul de avocat va fi suportat integral de fiecare membru de sindicat, eliberându-se chitanțe doveditoare.
În cadrul acțiunilor intentate, SCMD solicită plata cheltuielilor de judecată.

2 - Pentru celelalte filiale, acțiunile în revizuire vor fi introduse, fie de avocații care au susținut acțiunile pentru anularea deciziilor de recalculare a pensiilor, fie de alți avocați agreați de filiala respectivă.
În situația în care pe plan local filialele nu reușesc să-și asigure asistența juridică vor anunța în termen util conducerea SCMD pentru a adopta măsuri în consecință.

3 - Din surse neoficiale, se pare că intenția Caselor de Pensii Sectoriale este de a emite și transmite deciziile de revizuire în bloc, în perioada de vacanță a instanțelor judecătorești (iulie-august-septembrie), care coincide cu perioada în care membrii de sindicat sunt plecați din localitate.
În această situație, dacă nu sunteți în localitate, desemnați pe cineva care să URMĂREASCĂ CORESPONDENȚA ȘI SĂ VĂ INFORMEZE RAPID PENTRU A DEPUNE DOCUMENTELE LA FILIALĂ ÎN TERMENUL LEGAL SPECIFICAT ÎN GHID.
ÎN CAZ CONTRAR, VEȚI FI PUȘI ÎN SITUAȚIA PIERDERII TERMENULUI LEGAL DE A DEPUNE ACȚIUNE ÎN INSTANȚĂ.
PE CALE DE CONSECINȚĂ, VEȚI RĂMÂNE CU O DECIZIE DE RECALCULARE NELEGALĂ, CU PIERDEREA STATUTULUI DE MILITAR ÎN REZERVĂ SAU A UNUI CUANTUM DEZAVANTAJOS.
MENȚIONĂM CĂ ACTIVITATEA SINDICALĂ ÎN TOATE FILIALELE VA FI ASIGURATĂ ÎN MOD PERMANENT.

DEPARTAMENTUL JURIDIC
COMUNICAT
La cererera d-lui avocat Gâlcă Costel, începând cu data de 20.05.2011, fiecare membru de sindicat care a primit răspuns de la Comisia de Contestații Pensii la contestația formulată ÎMPOTRIVA DECIZIEI DE RECALCULARE, se va prezenta de URGENȚĂ LA FILIALĂ, CU 3 COPII ALE RĂSPUNSULUI ȘI 3 COPII ALE PLICULUI CU CARE S-A PRIMIT ACEST RĂSPUNS.
Pe fiecare copie se scrie ,,Conform cu originalul” și se semnează.
Acestea vor fi depuse la dosarul cauzei pe Pasul 1b).
Se anulează prevederile paragrafului nr.4 din Comunicatul nr. 23 / 13.05.2011 cu privire la modalitatea de depunere a acestui document.
Președinții filialelor din municipiul București susțin în totalitate această măsură.

DEPARTAMENTUL JURIDIC

miercuri, 11 mai 2011

APEL

In ziua de SAMBATA 14 MAI a.c. (posibil si 15 mai a.c.) vor avea loc actiuni de protest ale Sindicatului Cadrelor Militare, pentru a ne manifesta nemultumirile fata de masurile anticonstitutionale si antipopulare luate de actuala putere reprezentata de Partidul Democrat Liberal, partid care in zilele de 14 si 15 mai 2011, “la al XV-lea Congres”, isi va alege noii conducatori (sau vechii) tradatori de neam si tara.
Avem aprobarea Primariei Generale a Municipiului Bucuresti pentru desfasurarea adunarii publice intre orele 10.00-17.00, in cele doua zile, la intrarea in Camera Deputatilor (Parcul Izvor - statui).
In ziua de 14 (posibil si 15 mai a.c), membrii SCMD-FILIALA 1-SECTOR 2, vor fi prezenti la locul de adunare din Parcul Izvor la ora 10.30, pentru a ura ,,un calduros bun venit delegatilor partidului stat’’, urmand sa asteptam venirea simpatizantilor sindicatului nostru si tuturor celor care prin prezenta, vor sa “multumeasca” acestor alesi portocalii care au distrus tara.
Conducera filialei SOLICITA tuturor membrilor de sindicat sa participe efectiv la actiune, mai mult, este de preferat ca fiecare dintre noi sa lamurim, sa mobilizam, cel putin cate o persoană din randul cetatenilor Bucurestiului si localitati limitrofe sa participle alaturi de noi la actiune. Membrii de sindicat sa aiba asupra lor materialele de propaganda necesare (veste, sepci, steaguri, bannere, afise, panouri, etc). SE VA FACE PREZENTA DE CATRE MEMBRII BR.OP AL FILIALEI.
Motivele pentru care ar trebui ca toti membrii SCMD din Bucuresti sa participe la aceste actiuni sunt legate de faptul ca numai uniti si printr-o participare totala vom reusi sa facem ca Puterea, Opozitia si cetatenii sa inteleaga ca existam, ca suntem o forta reala si ca vom actiona pana la capat, nu numai pentru drepturile noastre ci pentru ale tuturor romanilor.
Suntem si ramanem militari, suntem si ramanem romani si permanent ne-am pus si ne vom pune viata la dispozitia Romaniei.

Honor et Patria! Vae victis!

BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 SECTOR 2

marți, 3 mai 2011

FELICITARE

Biroul Operativ al Filialei 1, Sector 2, București urează pe această cale tuturor membrilor de sidicat, care își serbează ziua de naștere,în luna MAI, tradiționalul ,,LA MULȚI ANI !'', însoțit de sincere urări de sănătate, împlinirea dorințelor alături de cei dragi.
pentru Br.Op.F1.S2
vicep.col(r)Gr.Mihalcea

luni, 2 mai 2011

CHEMARE

,,În ziua de 4 mai a.c.ora 11, SCMD organizează pichetarea sediului Agenției Naționale de Aaministrare Fiscală cu sediul în str. Apolodor nr. 17, sectorul 5 București(punct de reper bd.Unirii , trecerea pietonală înainte de intrare în p-ța Constituției se intră in dreapta, in parcarea din spatele ministerelor). SCMD protestează pentru reația antinațională a Puterii față de gestul neofascistului ungur Csibi BARNA, de spanzurare a unui manechin reprezentandu-l pe Avram Iancu. Sfidarea Constituției Romaniei, a Istoriei si simbolurilor națiunii romane impune arestarea și judecarea in regim de urgenă și condamnarea vinovatului, nu promovarea sa, de catre Sorin Blejnar la ANAF Sector 2. In calitate de militari credincioși valorilor si tradițiilor naționale, aparatori ai integritații teritoriale, independenței, unitații Romaniei, simbolurilor și demnitații națiunii, membrii SCMD vor cere ca institutiile statului să-și facă datoria, legea să fie una pentru toți, să nu se mai accepte tacit existența unor supradrepturi colective iar onoarea si demnitatea poporului român sa nu mai fie batjocorite cu ingaduinta Puterii.
La această acțiune sunt solicitatți să participe cât mai mulți membri SCMD din capitala. Sunt invitați, deasemenea, să participe toți bucurestenii, indiferent de culoarea politică, pentru care România, națiunea româna si valorile romanești mai inseamnă ceva. Toti cei care sunt hotarați să spună DESTUL celor 21 de ani de umilință și jigniri repetate aduse în deplină impunitate de extremiștii unguri unui popor prea bland si prea tolerant! ''

Biroul Operativ Filiala 1 Sector 2